Johan Terpstra nieuwe Managing Partner Strikwerda Investments B.V.

Blaricum, 1 oktober 2021 – Strikwerda Investments B.V. (“SI”), de investeringsmaatschappij achter succesvolle buy&build-platformen zoals Total Specific Solutions / Topicus.com, Total Webhosting Solutions en Total Specific Hosting, heeft per 1 oktober Johan Terpstra (52) benoemd tot nieuwe Managing Partner. In zijn nieuwe rol is Terpstra verantwoordelijk voor de private investeringen van deze succesvolle Nederlandse family office.

Terpstra heeft de afgelopen 12 jaar diverse functies bekleed binnen NPM Capital, sinds 2016 was hij daar Managing Director. Namens NPM heeft hij een aantal aansprekende platform investeringen gerealiseerd, zoals Hendrix Genetics, Kramp en bijvoorbeeld Kiwa. Voorafgaand aan NPM was hij partner bij PricewaterhouseCoopers Transaction services. Terpstra studeerde economie en haalde zijn postdoctoraal accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Tjitske Strikwerda, namens SI: “Ik ben erg blij Johan te mogen verwelkomen in ons team en kijk uit naar zijn komst. We hebben besloten om in lijn met onze ambities ons team verder te versterken en ik ben ervan overtuigd dat de expertise en de uitgebreide ervaring van Johan bijdragen aan de verdere uitbreiding van SI en onze platform investeringen.

Johan Terpstra over zijn nieuwe functie bij SI: “Ik vind het een grote eer en uitdaging om aan de slag te gaan bij SI. Zowel de bedrijven die ze bouwen, als de ambitie van het team. Ik kijk ernaar uit om met hen samen te werken en mee te bouwen aan nieuwe duurzame (internationale) platforminvesteringen en zo de toekomst van deze family office samen vorm te geven.