Waardevolle partnerships

De Private Equity investeringen van Strikwerda Investments hebben een stevige basis in een groot aantal sectoren waaronder, de gezondheidssector, gemeentemarkt, onderwijs, woningcorporatie, financieel etc. De combinatie van de sectorkennis en IT maakt Strikwerda Investments onderscheidend en aantrekkelijk voor partners. Het zijn vaak directe investeringen in middelgrote bedrijven waarbij partnerschap en loyaliteit het uitgangspunt zijn.

We willen ons voor langere tijd verbinden aan deelnemingen en waarde toevoegen aan onderscheidende bedrijven met een dominante marktpositie. We doen dat niet alleen door permanent kapitaal te bieden, maar vooral door als aandeelhouder gezamenlijk op te trekken en bij te dragen aan het succes van de deelneming.

Met onze voorliefde voor ondernemen, diepgaande kennis van markten en sectoren en actieve betrokkenheid helpen we ondernemers om beoogde groei te realiseren of te versnellen. Met onze platformstrategie kunnen we ook voor partners langjarig aantrekkelijke rendementen realiseren waardoor we kunnen “door bouwen”.

  • Total Specific
    Solutions (TSS)
  • Total Specific
    Hosting (TSH)
  • Total Webhosting
    Solutions (TWS)
  • Total Industry Solutions (TIS)
Private Equity