Carrière

Investment Associate
Wij zijn op zoek naar een Investment Associate. Onze ambitie is om de komende jaren te groeien in het aantal platforminvesteringen. Daarom zoeken we jou als versterking van ons New Business (NB) team, dit is het Private Equity team dat verantwoordelijk is voor nieuwe platforminvesteringen.
lees verder
Investment Analist
Wij zijn op zoek naar een Investment Analist. Onze ambitie is om de komende jaren te groeien in het aantal platforminvesteringen. Daarom zoeken we jou als versterking van ons New Business (NB) team, dit is het Private Equity team dat verantwoordelijk is voor nieuwe platforminvesteringen.
lees verder
Stagiair
Wij zijn op zoek naar meerdere Stagiairs. Onze ambitie is om de komende jaren te groeien in het aantal platforminvesteringen. Daarom zoeken we jou als versterking van ons New Business (NB) team, dit is het Private Equity team dat verantwoordelijk is voor nieuwe platforminvesteringen.
lees verder
Wij zijn continu op zoek naar talent

Wij zijn continu op zoek naar talent. Momenteel werken er meer dan 70 M&A professionals in onze verschillende investeringsteams.

Als je bij Strikwerda Investments werkt, ben je onderdeel van een resultaatgericht familiebedrijf. Elke dag leren we van elkaar en bouwen we samen aan de verdere groei van ons bedrijf.

Lijkt dit je wat? Dan horen we graag van je! Afhankelijk van je ervaring en wensen kijken we samen welke rol het best bij je past.

Je kunt contact opnemen met: officemanagement@strikwerdainvestments.nl

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl