Nieuws

16 mei 2024
Your.Cloud (voorheen TSH) marktleider in ICT voor de Nederlandse hospitality sector na aansluiting VSA
Your.Cloud (voorheen TSH) marktleider in ICT voor de Nederlandse hospitality sector na aansluiting VSA
8 mei 2024
Strikwerda Investments vormt Your.World: een strategische consolidatievan vier toonaangevende online services ondernemingen
Strikwerda Investments vormt Your.World: een strategische consolidatie van vier toonaangevende online services ondernemingen
22 april 2024
TSH zet energiek groeitempo door met overname van Allegro Automatisering
Amsterdam - Badhoevedorp, 22 april 2024 - De snelst groeiende MSP-familie van Nederland is een nieuw lid rijker: Allegro Automatisering is onderdeel geworden van TSH. De MSP uit Badhoevedorp, met een breed pakket aan IT, cloud en connectiviteitsdiensten, sluit zich bij TSH aan om een nog sterkere speler te worden voor het MKB in de regio Amsterdam en omstreken. Zo krijgt men dankzij de overname de mogelijkheid om te leren en te groeien van alle, binnen TSH gedeelde, kennis en ervaring. De overname van Allegro is de derde overname van TSH in de maand april en de vijfde sinds de start van 2024.
18 april 2024
Nieuw hoofdstuk: Clear Mind wordt onderdeel van Total ICT Solutions
Amsterdam / Luxwoude – 10 April 2024, Clear Mind IT Consultancy uit Luxwoude in Friesland sluit zich aan bij Total ICT Solutions (TICTS). Als Managed Service Provider (MSP) voor het MKB biedt Clear Mind als totaalleverancier dienstverlening op het gebied van IT, telecom en connectiviteit. Deze aanpak sluit naadloos aan op bij de filosofie van TICTS. TICTS is het onderscheidende one-stop-shop platform op het gebied van IT en telecommunicatie, en een onderdeel van de snelgroeiende MSP familie TSH.
3 april 2024
TSH biedt Solid Partners ondernemend platform voor groei
Amsterdam, 3 april 2024 - Solid Partners, een full-service ICT dienstverlener met een passie voor ICT en Telecom, sluit zich aan bij TSH. Hiermee wordt het groeipad versneld voor klanten en medewerkers en krijgt men de mogelijkheid te leren van, en ervaringen uit te wisselen met de ruim 1.200 nieuwe TSH-collega’s.
31 januari 2024
TICTS groeit verder in ICT en telecom binnen de zorg dankzij overname FuTec
Amsterdam, 31 januari 2024 - FuTec, ICT specialist in werkplekken en telecomoplossingen voor de zorgsector, sluit zich aan bij Total ICT Solutions (TICTS). Dankzij deze overname kan FuTec versneld doorgroeien en haar positie als full service provider op het gebied van “gezonde ICT” verder versterken. TICTS is het onderscheidende one-stop-shop platform op het gebied van IT en telecommunicatie, en een onderdeel van de snelgroeiende MSP familie TSH.
12 januari 2024
Vliegende start 2024 voor TSH met overname van KNNS & nxtoffice
Amsterdam, 12 januari 2024 - Het nieuwe jaar begint goed voor de Nijmeegse IT-bedrijven KNNS & nxtoffice: zij worden onderdeel van TSH, één van de snelst groeiende MSP-organisaties van Nederland. KNNS & nxtoffice zijn een combinatie van KNNS, een Managed Service Provider (MSP) met focus op Microsoft diensten en nxtoffice, een one-stop-shop voor (hardware) oplossingen op kantoor.
12 december 2023
WiseFundaments Group en Strikwerda Investments bundelen hun krachten in strategische samenwerking
Almelo, 12 december 2023 - WiseFundaments Group, bestaande uit Adwise, WisePeople en Adwise Academy, heeft vandaag bekendgemaakt dat het een strategische samenwerking aangaat met Strikwerda Investments. Dankzij deze samenwerking krijgt de groep toegang tot de kennis en het kapitaal van Strikwerda Investments om de volgende groeifase van het bedrijf mogelijk te maken.
16 oktober 2023
Compatible wordt onderdeel van TSH voor verdere groei
Amsterdam, 16 oktober 2023 - Compatible, een Managed Service Provider (MSP) met een focus op Microsoft diensten voor het MKB en sluit zich aan bij TSH. Compatible wordt hierdoor onderdeel van een van de snelst groeiende MSP-organisaties van Nederland. Marco en Robert de Keizer blijven Compatible vanuit Hilversum leiden onder de bekende Compatible merknaam. Dankzij de overname krijgen zij toegang tot alle ervaring en kennis die al aanwezig is bij de ruim 1200 nieuwe collega’s van 18 verschillende TSH bedrijven. Met Strikwerda Investments als kapitaalkrachtige aandeelhouder van TSH krijgt het bedrijf alle ruimte om de volgende groeifase van Compatible voor haar medewerkers en haar klanten vorm te geven.
04 juli 2023
TSH trekt John Reynders aan als nieuwe CEO voor groeiambitie naar Europees MSP marktleider
Amsterdam, 4 juli 2023 – De marktleider in de Nederlandse Managed Service Provider (MSP) sector TSH heeft John Reynders (46 jaar) aangetrokken als Chief Executive Officer. Hij begint 1 september 2023 en zal samen met het TSH-team leidinggeven aan de verdere groei van marktleider in Nederland, naar marktleider in Europa. Joris Dierick, voorheen ad interim CEO en CFO, zal zich na de aanstelling van Reynders volledig focussen op zijn rol als CFO. Reynders heeft uitgebreide internationale managementervaring bij toonaangevende IT-bedrijven en een bewezen trackrecord in het schaalbaar uitbouwen van een buy & build platform.
07 juni 2023
TSH breidt uit in zorgsector met strategisch belang in Crystal ICT
Amsterdam/Rijswijk, 7 juni 2023 – Crystal ICT, de ICT-outsourcing specialist voor de zorgsector, wordt onderdeel van TSH, een van de snelst groeiende MSP-organisaties in Nederland. Crystal ICT krijgt hiermee toegang tot de kennis en schaalvoordelen van TSH, en in het bijzonder die van Korton, al langer onderdeel van de healthcare vertical van TSH. Als onderdeel van TSH kan Crystal ICT de ontwikkeling en uitrol van haar unieke ICT-propositie voor de zorg, evenals het groeipad voor klanten, verder versnellen. TSH is een portfoliobedrijf van Strikwerda Investments, de leidende investeerder in Nederlandse ICT-bedrijven.
06 maart 2023
Your.Online benoemt Wido den Hollander tot CTO
Your.Online kondigt vandaag de benoeming van Wido den Hollander als Chief Technology Officer (CTO) aan. Met deze nieuw gecreëerde functie versterkt Your.Online haar focus op verdere internationale groei en portfolioverbreding.
21 februari 2023
Gandi & TWS bundelen hun krachten en vormen Your.Online
Gandi SAS ("Gandi") en Total Webhosting Solutions B.V. ("TWS") kondigen vandaag aan dat zij hun krachten bundelen. Samen vormen zij Your.Online: een toonaangevend Europees platform voor onlineservices dat bedrijven van elke omvang ondersteunt bij het realiseren en schalen van online ambities. Gandi en TWS zijn toonaangevende domeinnaam- en webhostingbedrijven die samen meer dan een miljoen klanten bedienen in Europa en de VS.
19 januari 2023
Loading & Axarnet join forces and strengthen their market leading positions in Spain
Grupo Loading Systems S.L. (“Loading”), the fast-growing Spanish hosting company based in Orihuela (Alicante), joins Axarnet Group S.L. (“Axarnet”), the leading Spanish hosting company that is part of Total Webhosting Solutions (“TWS”). This transaction marks a key milestone for Axarnet and bolsters its market leading position in Spain.
04 oktober 2022
Sbit trekt nieuwe investeerder aan voor verdere groei
Moordrecht/Blaricum, 4 oktober 2022 - Sbit, de ICT-outsourcing specialist voor de hospitality sector, wordt onderdeel van TSH, een van de snelst groeiende MSP-organisaties van Nederland. Strikwerda Investments (SI), eigenaar van TSH, wordt de nieuwe meerderheidsaandeelhouder en brengt het merk onder bij haar portfoliobedrijf TSH. Sbit blijft als toonaangevende naam in haar bestaande vorm bestaan, en krijgt dankzij de overname support van de TSH-organisatie en ontvangt permanent kapitaal van SI om de volgende groeifase vorm te geven en vervolgacquisities te realiseren. Hiermee wordt het groeipad verder versneld voor klanten en medewerkers.
21 september 2022
Franse groeibriljant o2switch sluit zich aan bij TWS
SAS o2switch (“o2switch”), een snelgroeiende Franse webhostingprovider sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions (“TWS”), het Europese platform van sterke lokale webhostingbedrijven. Deze transactie is een belangrijke mijlpaal voor TWS bij het opbouwen van een leidende marktpositie in Frankrijk.
31 augustus 2022
Eshgro trekt nieuwe investeerder aan voor verdere groei
Boxmeer/Blaricum, 31 augustus 2022 – Strikwerda Investments (SI) wordt de nieuwe meerderheidsaandeelhouder van IT-dienstverlener Eshgro uit Boxmeer en fuseert deze met haar portfoliobedrijf Total Specific Hosting (TSH). SI neemt daarmee het stokje over van de Amsterdamse investeringsmaatschappij Holland Capital. Eshgro krijgt support van de TSH-organisatie en ontvangt permanent kapitaal van SI om de volgende groeifase vorm te geven en vervolgacquisities te realiseren. Hiermee wordt het groeipad verder versneld voor klanten en medewerkers.
22 april 2022
SET Services trekt investeerder aan voor verdere groei
Amsterdam, 22 april 2022 – Total Specific Hosting (‘TSH’), de leidende groep van samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven heeft een strategisch belang genomen in cloud serviceprovider SET Services (‘SET’) uit Amsterdam. SET krijgt hiermee toegang tot kennis en permanent kapitaal om de volgende groeifase vorm te geven. Hiermee zal het groeipad worden versneld voor klanten en medewerkers. TSH is een portfolio bedrijf van Strikwerda Investments, de leidende investeerder in Nederlandse ICT-bedrijven.
19 april 2022
TSH neemt strategisch belang in Korton Group
Nieuw Vennep, 19 april 2022 – Total Specific Hosting (‘TSH’), de leidende groep van samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven heeft een strategisch belang genomen in Korton Group (‘Korton’). Korton krijgt hiermee toegang tot kennis en schaalvoordelen van TSH zodat ze haar buy-and-build-strategie binnen de zorg in Nederland kan realiseren. Hiermee zal het groeipad worden versneld voor klanten en medewerkers. TSH is een portfolio bedrijf van Strikwerda Investments, de leidende investeerder in Nederlandse ICT-bedrijven.
04 maart 2022
Score Utica trekt investeerder aan voor verdere groei
Breukelen – 4 maart 2022 Score Utica maakt vandaag bekend dat de familie investeringsmaatschappij Strikwerda Investments in het bedrijf gaat investeren. Als sterk groeiende one-stop-shop biedt Score Utica telecom en ICT-clouddiensten voor MKB bedrijven in Nederland. Dankzij deze samenwerking krijgt Score Utica toegang tot kennis en kapitaal van Strikwerda Investments om de volgende groeifase mogelijk te maken. Dit stelt Score Utica in staat om de sterke Nederlandse positie via overnames versneld uit te bouwen.
02 februari 2022
Shock Media trekt investeerder aan voor Europese expansie
Almelo, 1 februari 2022 – Shock Media B.V. (‘Shock Media’), een toonaangevend Nederlands managed hostingbedrijf, maakt vandaag bekend dat de familiale investeringsmaatschappij Strikwerda Investments B.V. (‘SI’) in het bedrijf gaat investeren. Dankzij de samenwerking krijgt Shock Media toegang tot kennis en kapitaal om de volgende groeifase vorm te geven. Dat stelt Shock Media in staat om de sterke Nederlandse positie via overnames in binnen- en buitenland versneld uit te bouwen tot een relevante Europese speler.
11 januari 2023
Total Specific Solutions acquireert SpraakLab, leverancier van software- oplossingen voor spraaktechnologie
Nieuwegein / Nijmegen, Nederland 10 januari 2022. Spraaklab is een software specialist in het opzetten en beheren van automatische systemen voor grote audiovisuele collecties. Met hun oplossing zijn grote hoeveelheden audiovisuele data on- en offline bereikbaar voor klanten. Met de overname heeft Total Specific Solutions (“TSS”) een belangrijke oplossing voor haar klanten in de publieke en commerciële sector verkregen.
03 december 2021
TSH breidt middels overname Xinno dienstverlening uit in juridisch domein
Amstelveen, 3 december 2021 - Total Specific Hosting (‘TSH’), de leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven, heeft een meerderheidsbelang genomen in Xinno. Xinno krijgt hiermee toegang tot kennis en schaalvoordelen van de TSH groep om hiermee een volgende groeifase te realiseren. TSH is een portfolio bedrijf van Strikwerda Investments, de leidende investeerder in Nederlandse ICT-bedrijven.
26 november 2021
The Sourcing Company trekt investeerder aan voor verdere groei
Woerden, 26 november 2021 - Total Specific Hosting (‘TSH’), de leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcings- bedrijven, heeft een meerderheidsbelang genomen in cloud serviceprovider The Sourcing Company (‘TSC’) uit Woerden. TSC krijgt hiermee toegang tot kennis en permanent kapitaal om de volgende groeifase vorm te geven. Hiermee zal het groeipad worden versneld voor klanten en medewerkers. TSH is een portfolio bedrijf van Strikwerda Investments, de investeerder in Nederlandse ICT-bedrijven. TSH versterkt hiermee mede haar positie in de woningbouwcorporatie sector waar NEH reeds een sterke positie heeft.
14 september 2021
Hostinet joins TWS
Cubenode System S.L. (“Cubenode”), a Spanish web hosting company based in Granada, joins Axarnet Group S.L. (“Axarnet”), the leading Spanish web hosting company that is part of Total Webhosting Solutions (“TWS”).
02 augustus 2021
OfficeGrip trekt investeerder aan voor verdere groei
Roosendaal, 2 augustus 2021 - Total Specific Hosting (‘TSH’), de leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven, heeft een meerderheidsbelang genomen in Microsoft Cloud expert OfficeGrip. OfficeGrip krijgt hiermee toegang tot kennis en permanent kapitaal om de volgende groeifase vorm te geven en tevens acquisities te doen. Hiermee zal het groeipad worden versneld voor klanten en medewerkers. TSH is een portfolio bedrijf van Strikwerda Investments, de leidende investeerder in Nederlandse ICT-bedrijven.
31 maart 2021
Cubenode joins TWS
Cubenode System S.L. (“Cubenode”), a Spanish web hosting company based in Granada, joins Axarnet Group S.L. (“Axarnet”), the leading Spanish web hosting company that is part of Total Webhosting Solutions (“TWS”).
03 december 2020
Strikwerda Investments winnaar Investeringsmaatschappij van het Jaar bij de Fusie & Overname Awards 2020
Op donderdag 3 december werden tijdens de online kerstshow van Brookz en Dealsuite de Fusie & Overname Awards 2020 uitgereikt. Voor het eerst dit jaar konden ook investeringsmaatschappijen deelnemen aan de Award-verkiezen. Na een spannende strijd werd Strikwerda Investments de eerste Investeringsmaatschappij van het Jaar. 
24 november 2020
ICT Concept gaat op overnamepad
Amersfoort, 24 november 2020 - Total Specific Hosting (‘TSH’), de leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven, heeft een belang genomen in ICT Concept. Als onderdeel van TSH krijgt ICT Concept toegang tot kennis en kapitaal om zelf acquisities te doen. Hiermee wordt een versneld groeipad vormgegeven ten bate van de klanten en medewerkers van ICT Concept, waarmee het succes van de onderneming voor de lange termijn gewaarborgd is.
20 oktober 2020
De Hosting Makelaar joins TWS
Loyals B.V. (Loyals) sells its hosting division De Hosting Makelaar B.V. (DHM) to Total Webhosting Solutions (TWS). DHM joins forces with RealHosting B.V. (RealHosting), which is part of TWS and strengthens its fastgrowing digital agency hosting specialism.
01 oktober 2020
Missing Piece trekt investeerder aan voor volgende groeifase
Wijk bij Duurstede, 1 oktober 2020 - Missing Piece B.V. (‘Missing Piece’) sluit zich aan bij Total Specific Hosting B.V. (‘TSH’), de leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven. Als onderdeel van TSH krijgt Missing Piece toegang tot kennis en permanent kapitaal om de volgende groeifase vorm te geven.
10 september 2020
Vevida joins TWS
Dutch webhosting provider Vevida B.V. (Vevida) joins Total Webhosting Solutions (TWS) and partners with SoHosted, creating a well-established strong leader in the Netherlands’ northern part.
25 augustus 2020
Actacom sluit zich aan bij Total Specific Hosting
Blaricum, 25 augustus 2020 – Actacom Nederland B.V. (“Actacom”) wordt onderdeel van Total Specific Hosting B.V. (“TSH”), de leidende groep samenwerkende Nederlandse IT-outsourcing bedrijven. Door aan te sluiten bij TSH krijgt Actacom toegang tot kennis en permanent kapitaal om haar dienstverlening in de onderwijs- en bibliothekenmarkt verder uit te breiden en haar klanten nog beter van dienst te zijn.
17 augustus 2020
Evidalia joins TWS
Evidalia Web S.L. (“Evidalia”), a Spanish web hosting company based in Valencia, joins Axarnet Group S.L. (“Axarnet”). This leading Spanish web hosting company is part of Total Webhosting Solutions (“TWS”).
13 augustus 2020
QDC joins TWS
Versio B.V. (“Versio”) has acquired Dutch webhosting provider QDC B.V. (“QDC”). It is Versio’s first acquisition since joining Total Webhosting Solutions (“TWS”), the Dutch market leader in web hosting.
10 augustus 2020
IPS joins TWS
The Dutch hosting provider IPS B.V. (IPS) joins Total Webhosting Solutions (TWS). IPS will then join forces with RealHosting B.V. (RealHosting), which is part of TWS, strengthening its fast-growing digital agency hosting specialism.
30 juli 2020
Total Webhosting Solutions breidt e-commerce hosting specialisme uit met de overnames van Skyberate en MageHost
Total Webhosting Solutions (‘TWS’), de Nederlandse marktleider in webhosting, breidt haar snelgroeiende e-commerce hosting specialisme uit met de overnames van Skyberate en MageHost. De aansluiting bij TWS stelt beide e-commerce hosting bedrijven in staat de huidige sterke positie de komende jaren versneld uit te bouwen tot dé e-commerce hostingspecialist.
01 juni 2020
Nerion Networks joins TWS
Nerion Networks S.L. (“Nerion”) a Spanish webhosting company based in Zaragoza, has been acquired by Axarnet Group S.L. (“Axarnet”), a Spanish webhosting company with an active buy-and-build strategy that is part of Total Webhosting Solutions (“TWS”).
30 maart 2020
Singular Web joins TWS
Singular Web S.L. (“Singular Web”) a Spanish webhosting company based in Barcelona, has been acquired by Axarnet Group S.L. (“Axarnet”), a Spanish webhosting company with an active buy-and-build strategy that is part of Total Webhosting Solutions (“TWS”).
07 februari 2020
RAN joins TWS
RAN Networks S.L. (“RAN”), a Spanish webhosting company based in Madrid, has been acquired by Axarnet Group S.L. (“Axarnet”), a Spanish market leader in web and cloud hosting that is part of Total Webhosting Solutions (“TWS”).
04 februari 2020
Sloppy.io joins TWS
The German Container as a Service (CaaS) provider Sloppy.io GmbH (“Sloppy.io”) has been acquired by PCextreme B.V. (“PCextreme”), a fast-growing Dutch Internet Service Provider that is part of Total Webhosting Solutions (“TWS”).
14 januari 2020
Alphamega joins TWS
Alphamega Hosting B.V. (“Alphamega”), a Dutch web hosting provider, has been acquired by PCextreme B.V. (“PCextreme”), a fast-growing Dutch Internet Service Provider that is part of Total Webhosting Solutions (“TWS”). This is the second acquisition of PCextreme in a short period of time.
13 januari 2020
Sitebytes joins TWS
Dutch web hosting provider Sitebytes B.V. (Sitebytes) has been acquired by RealHosting B.V. (RealHosting). RealHosting is a part of Total Webhosting Solutions (TWS).
18 december 2019
Flexwebhosting sluit zich aan bij TWS
Flexwebhosting B.V. (“Flexwebhosting), among the largest web hosting providers in the Netherlands, has been acquired by PCextreme B.V. (“PCextreme”), a fast- growing Dutch Internet Service Provider that is part of Total Webhosting Solutions (“TWS”).
29 november 2019
Strikwerda genomineerd voor de M&A Awards 2019
Strikwerda Investments is er trots op genomineerd te zijn voor de M&A Award voor Best Family Office.

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl