16 oktober 2023

Compatible wordt onderdeel van TSH voor verdere groei

Amsterdam, 16 oktober 2023 - Compatible, een Managed Service Provider (MSP) met een focus op Microsoft diensten voor het MKB en sluit zich aan bij TSH. Compatible wordt hierdoor onderdeel van een van de snelst groeiende MSP-organisaties van Nederland. Marco en Robert de Keizer blijven Compatible vanuit Hilversum leiden onder de bekende Compatible merknaam. Dankzij de overname krijgen zij toegang tot alle ervaring en kennis die al aanwezig is bij de ruim 1200 nieuwe collega’s van 18 verschillende TSH bedrijven. Met Strikwerda Investments als kapitaalkrachtige aandeelhouder van TSH krijgt het bedrijf alle ruimte om de volgende groeifase van Compatible voor haar medewerkers en haar klanten vorm te geven.

Succesvolle moderne werkplek-benadering
Compatible is opgericht door Marco en Robert de Keizer en is in 29 jaar uitgegroeid tot een vooruitstrevende speler op het gebied van ICT-outsourcing. De onderneming levert hoogwaardige en innovatieve ICT-oplossingen op basis van Microsoft 365, beheerd middels haar in-house ontwikkelde selfservice-portal CloudControl. De moderne werkplek propositie van Compatible in combinatie met een sterke focus op customer intimacy sluit uitstekend aan bij huidige klanten, en spreekt ook bij nieuwe klanten enorm tot de verbeelding. Door zich aan te sluiten bij TSH kan Compatible zich blijven focussen op haar klanten en samen met andere ondernemers binnen TSH gaan samenwerken aan verbeteringen en vernieuwde diensten. Compatible zal gaan samenwerken met Officegrip om van elkaar te leren en ervaring en kennis te delen.

De volgende fase
Marco en Robert de Keizer, oprichters van Compatible: “Na 29 jaar bouwen zijn wij toe aan de volgende fase. We sluiten een mooie periode af waarin we onszelf steeds weer opnieuw hebben uitgevonden om zo relevant te blijven in een steeds sneller veranderende wereld. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze loyale en al maar groeiende groep van geweldige relaties. De ontwikkelingen die wij op ICT-gebied hebben doorgemaakt en doorgevoerd, hebben zij unaniem geadopteerd. Wij geloven in verandering en omarmen nieuwe technologie vaak voor de markt uit, zodat wij er klaar voor zijn wanneer het gemeengoed wordt. Samen met de andere bedrijven binnen TSH krijgen we nieuwe slagkracht. Wij zien er naar uit om onze dienstverlening nog verder te verbeteren met door de wol geverfde collega’s - vanaf nu onze sparring partners. Met TSH aan onze zijde kunnen wij ons blijven focussen op waar we goed in zijn: Supporting Change.”

Samen verder groeien
John Reynders, CEO van TSH ziet in Compatible, de vierde acquisitie van TSH in anderhalve maand tijd, een geweldige toevoeging aan de snel groeiende groep MSP’s onder de TSH vlag: “Compatible is als MSP een echte smaakmaker met haar moderne werkplek propositie met self-service functionaliteiten. Dit heeft geleid tot een prachtig bedrijf met een hoge klanttevredenheid. Wij zien in Marco, Robert en hun team datgene dat wij zoeken in al onze bedrijven: toewijding, ondernemerschap en innovatief vermogen. Ze zijn dan ook een zeer welkome aanvulling op ons team van ambitieuze ondernemers en we kijken er naar uit ze te helpen met het realiseren van hun ondernemersdromen, van hun ervaring te leren en zo samen verder te groeien.”

Financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET

TSH
John Reynders – CEO TSH
Compatible
Marco de Keizer

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl