05 augustus 2019

DatacenterNext sluit zich aan bij Total Specific Hosting om verdere groei te realiseren

Blaricum, 5 augustus 2019 – DatacenterNext heeft overeenstemming bereikt met Total Specific Hosting (“TSH”) om onderdeel te worden van deze groep samenwerkende Nederlandse managed hosting & services bedrijven. Door aan te sluiten bij TSH realiseert ICT outsourcingsbedrijf DatacenterNext de schaalgrootte en verbreding van dienstverlening om haar klanten volledig te ontzorgen. Hiermee zet DatacenterNext de volgende stap in haar groei en kan het de realisatie van haar strategie in de komende jaren versnellen.

“Wij zien dat bedrijven en hun IT afdelingen steeds meer moeite hebben om alle ICT en business innovaties bij te houden en op een efficiënte manier toe te passen in hun onderneming. Door invulling te geven aan deze vraag is DatacenterNext in enkele jaren in omzet verdubbeld, aldus Arnold Juffer (Oprichter van DatacenterNext). “Door de samenwerking met TSH kan onze dienstverlening verder worden verbeterd terwijl de op IT-strategie gerichte aanpak en wendbaarheid van DatacenterNext behouden blijft. Hiermee creëert deze samenwerking een echte 'best of both worlds' structuur om de verdere groei van de onderneming mogelijk te maken”.

Voor TSH is dit na de overname van NEH in oktober 2018 de derde overname sinds haar oprichting. TSH heeft een lange-termijn investeringshorizon en als doel de huidige sterke organische groei van haar portfolio ondernemingen voort te zetten en daarbij acquisitieve groei te realiseren door andere toonaangevende ICT outsourcingsbedrijven aan te sluiten binnen de groep. Strikwerda Investments, een Nederlands familie investeringsfonds met een sterk track-record in de ICT sector, neemt via haar portfoliobedrijf TSH een meerderheidsbelang in DatacenterNext. De overige aandelen blijven in handen van oprichter Arnold Juffer die in zijn huidige rol actief zal blijven binnen DatacenterNext en tevens zijn kennis en netwerk zal gebruiken voor de verdere ontwikkeling van TSH.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl