21 februari 2023

Gandi & TWS bundelen hun krachten en vormen Your.Online

Gandi SAS ("Gandi") en Total Webhosting Solutions B.V. ("TWS") kondigen vandaag aan dat zij hun krachten bundelen. Samen vormen zij Your.Online: een toonaangevend Europees platform voor onlineservices dat bedrijven van elke omvang ondersteunt bij het realiseren en schalen van online ambities. Gandi en TWS zijn toonaangevende domeinnaam- en webhostingbedrijven die samen meer dan een miljoen klanten bedienen in Europa en de VS.

Amsterdam & Parijs, 21 februari 2023 “Door het creëren van Your.Online zorgen we ervoor dat Gandi autonoom blijft opereren, terwijl we samen gaan werken met gelijkgestemden. Onze complementaire diensten en marktposities zullen onze proposities voor klanten verder versterken en ons in staat stellen de status quo uit te blijven dagen” aldus Stephan Ramoin (oprichter van Gandi) die betrokken blijft via zijn niet-uitvoerende rol als voorzitter van de Your.Online Advisory Board.

Daniel Elalouf, Managing Partner at Montefiore Investment adds: voegt daaraan toe: “We zijn er trots op dat we het team van Gandi hebben vergezeld bij het versnellen van de winstgevende groei. We danken Stephan, zijn managementteam en alle medewerkers voor hun vertrouwen en hun inzet om een uniek bedrijf op te bouwen. Wij wensen het team het allerbeste in hun volgende groeifase binnen Your.Online.”

"Vandaag is een ongelooflijke stap in onze reis. Sinds de oprichting van TWS in 2017 hebben we geweldige webhostingmerken in heel "Europa verenigd en versterkt. Gandi is een uitzonderlijk bedrijf met een sterke "no bullshit"-cultuur die in onze markt breed wordt erkend vanwege hun innovatievermogen en focus op security. We kijken er naar uit om samen te gaan werken met Gandi en het managementteam te ondersteunen om hun groei verder te versnellen." Abe Bakker (CEO Your.Online)

Your.Online is opgericht om het partnership tussen Gandi en TWS te benadrukken. Het geeft de gezamenlijke ambitie weer om het aanbod verder uit te breiden vanuit domeinnamen en webhosting naar een wereld van onlinemogelijkheden. Gandi en TWS zijn trots op hun historie, en door de krachten te bundelen zijn ze klaar om verder te bouwen aan een toekomst met meer onlinemogelijkheden voor klanten, partners, merken en medewerkers. Your.Online-labels bieden gestandaardiseerde managed services aan klanten om hun volledige online potentieel te realiseren. Your.Online koestert zijn succesvolle track-record in het overnemen, ontwikkelen en versterken van lokale merken om leidende spelers in hun markten te worden. Your.Online zal zich blijven inzetten om teams van lokale experts die dit waarmaken bij elkaar te brengen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl