26 november 2021

The Sourcing Company trekt investeerder aan voor verdere groei

Woerden, 26 november 2021 - Total Specific Hosting (‘TSH’), de leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcings- bedrijven, heeft een meerderheidsbelang genomen in cloud serviceprovider The Sourcing Company (‘TSC’) uit Woerden. TSC krijgt hiermee toegang tot kennis en permanent kapitaal om de volgende groeifase vorm te geven. Hiermee zal het groeipad worden versneld voor klanten en medewerkers. TSH is een portfolio bedrijf van Strikwerda Investments, de investeerder in Nederlandse ICT-bedrijven. TSH versterkt hiermee mede haar positie in de woningbouwcorporatie sector waar NEH reeds een sterke positie heeft.

TSC is de laatste jaren uitgegroeid tot een vooraanstaande speler op het gebied van service providing met Microsoft 365 en Azure Cloud technologie. Met ruim 45 medewerkers biedt TSC professionele en innovatieve Cloud ICT-oplossingen voor haar klanten in Nederland.

Vanuit passie is TSC in 2007 gestart op het terrein van Business Universiteit Nyenrode en sindsdien altijd gericht geweest op prettig werken voor haar eigen medewerkers en die van haar klanten. TSC is vooral in de woningcorporatie, advocatuur en zorgmarkt actief en onderzoekt ook andere verticals. Door intensief samen te werken met TSH onderdelen heeft TSC de mogelijkheid om een lange termijn groeistrategie te voeren met als ambitie om dé Microsoft Azure & Microsoft 365 Cloud specialist voor klanten in haar sectoren in Nederland te worden.

Ronald Verweij en Johan van der Blom, oprichters van TSC: “Deze stap is een logische volgende groeifase voor ons bedrijf. Onze strategie is om onze specialiteiten te bundelen met onderdelen van TSH waarmee we ons portfolio en klantenbestand verder kunnen uitbouwen. We zullen ook gericht verder zoeken naar uitbreiding met partijen die een partner zoeken om deze transformatie naar de cloud door te maken. Hiermee kunnen nog meer klanten gebruik maken van de bewezen Azure cloud-oplossingen van The Sourcing Company.” Dit alles met behoud van de persoonlijke aanpak en aandacht voor de ontwikkeling van eigen medewerkers.

Strikwerda Investments (SI) is een familie investeringsbedrijf dat zich richt op gezonde, ambitieuze, middelgrote en grote MKB-ondernemingen. Het is een Nederlands investeringsfonds met een sterk track-record in de ICT sector. SI is meerderheidsaandeelhouder in het ICT-outsourcingsbedrijf TSH en zal dat middels deze transactie ook in TSC worden. TSH heeft een lange-termijn investeringshorizon en wil naast de huidige sterke organische groei tevens andere toonaangevende ICT-outsourcingsbedrijven aan laten sluiten binnen de groep.

Jan Pieter Cleveringa van NEH: “TSC heeft een sterke specialiteit in Microsoft 365 en Azure kennis in huis en een sterke generieke aanpak om opdrachtgevers naar de Microsoft cloud te brengen. De kennis en werkethiek van TSC passen uitstekend bij TSH. Samen zijn we nog krachtiger in onze marktsegmenten. Het geeft de bedrijven binnen TSH de mogelijkheid van de samenwerking te profiteren.”

“Met de aansluiting van TSC bij TSH treden twee sterke ondernemers en een grote groep IT specialisten toe. Ronald Verweij en Johan van der Blom hebben al een mooi bedrijf neergezet en kunnen in de nieuwe setting nog verder gaan versnellen”, aldus Hein Stoops, partner van advieskantoor Hogenhouck m&a, dat beide ondernemers begeleidde in deze succesvolle transactie.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl