03 december 2021

TSH breidt middels overname Xinno dienstverlening uit in juridisch domein

Amstelveen, 3 december 2021 - Total Specific Hosting (‘TSH’), de leidende groep samenwerkende Nederlandse ICT-outsourcing bedrijven, heeft een meerderheidsbelang genomen in Xinno. Xinno krijgt hiermee toegang tot kennis en schaalvoordelen van de TSH groep om hiermee een volgende groeifase te realiseren. TSH is een portfolio bedrijf van Strikwerda Investments, de leidende investeerder in Nederlandse ICT-bedrijven.

Xinno is opgericht in 2009 door Ramon van den Heuvel en Michiel van Delden en is met IT oplossingen in de advocatuur sterk aanwezig in de regio Amsterdam. Sleutel voor het succes is de diepgaande kennis van het bedrijfsproces binnen de advocatuur, gecombineerd met een hoge servicegraad en state of the art oplossingen. Door juiste kennis van de specifieke eindgebruiker is Xinno in staat betrouwbare online werkplekken te verzorgen die uitermate flexibel zijn zodat hun klanten veilig en zorgeloos kunnen werken.

Ramon van den Heuvel: "De afgelopen jaren hebben ons veel gebracht, ruim 10 jaar gestage groei heeft geleid tot een solide positie als ICT dienstverlener in met name de advocatuur. Om onze klanten nog beter te ondersteunen in de volledige ontzorging van hun IT-gerelateerde vraagstukken, zijn wij op zoek gegaan naar een strategische partner die ons in staat stelt de schaal te vergroten en het dienstenpakket te verbreden. Met TSH hebben wij een partij getroffen die voorziet in een platform waarin Xinno een volgende stap kan zetten in haar dienstverlening aan haar klanten die een hoge servicegraad gewend zijn. Met TSH zien wij kansrijke mogelijkheden om juridische professionals in de snel veranderende wereld van de automatisering als beste specialist te blijven ondersteunen."

Xinno blijft met haar eigen label haar klanten bedienen en zal gefaciliteerd worden door TSH om haar dienstenpakket uit te breiden en specialiseren. TSH heeft reeds een meerderheidsbelang in ICT Concept dat marktleider is in de juridische vertical voor de ICT dienstverlening. Door de uitbreiding van het dienstenaanbod van Xinno verstevigt TSH haar positie in het juridische domein. Dit stelt TSH in de gelegenheid om haar diep gewortelde kennis en specifieke behoefte van de markt nog beter te vervullen.

TSH bestaat onder andere uit Vancis, NEH, Missing Piece, Actacom, ICT Concept en The Sourcing Company dat richt op specifieke verticals alsmede OfficeGrip dat zich als moderne Microsoft werkplek specialist richt op de horizontale markt. TSH is een platform familie investeringsbedrijf Strikwerda Investments.dat zich richt op gezonde, ambitieuze, middelgrote en grote MKB-ondernemingen. Het is een Nederlands investeringsfonds met een sterk track-record in de ICT sector. SI is meerderheidsaandeelhouder in het ICT-outsourcing bedrijf TSH en zal dat middels deze transactie ook in Xinno worden. TSH heeft een lange-termijn investeringshorizon en wil naast de huidige sterke organische groei tevens andere toonaangevende ICT-outsourcingsbedrijven aan laten sluiten binnen de groep.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl