07 juni 2023

TSH breidt uit in zorgsector met strategisch belang in Crystal ICT

TSH breidtuit in zorgsector met strategischbelang in Crystal ICT 

Amsterdam/Rijswijk, 7 juni 2023 – Crystal  ICT, de ICT-outsourcing specialist voor de zorgsector, wordt onderdeel van  TSH, een van de snelst groeiende MSP-organisaties in Nederland. Crystal ICT  krijgt hiermee toegang tot de kennis en schaalvoordelen van TSH, en in het  bijzonder die van Korton, al langer onderdeel van de healthcare vertical van  TSH. Als onderdeel van TSH kan Crystal ICT de ontwikkeling en uitrol van haar  unieke ICT-propositie voor de zorg, evenals het groeipad voor klanten, verder  versnellen. TSH is een portfoliobedrijf van Strikwerda Investments, de  leidende investeerder in Nederlandse ICT-bedrijven.

Succesvolle ICT-benadering voor de  zorg
Crystal ICT is uitgegroeid tot een  belangrijke Nederlandse speler op het gebied van ICT-outsourcing met een  unieke propositie richting de cliënten, medewerkers en bestuurders in de  zorg. Met ruim 65 medewerkers biedt Crystal ICT sinds 2008 professionele en  innovatieve (cloud)oplossingen voor 21.000 medewerkers en 50.000 cliënten in  de zorg.

In samenwerking met TSH en Korton  zal Crystal ICT in de healthcare vertical haar diepgaande kennis van het  zorgproces inzetten om de huidige full-service ICT-outsourcing  dienstverlening verder uit te breiden en de positie van de healthcare  vertical van TSH in de zorg te versterken. Crystal ICT blijft zelfstandig  opereren, met eigen merk, eigen kantoor in Rijswijk, eigen directie,  managementteam en eigen medewerkers. Dat is de investeringsfilosofie van TSH,  zij gelooft in ondernemerschap van de bedrijven zelf en het onderling delen  van best practices tussen bedrijven, om zo een sterkere propositie naar hun  eindklanten te helpen realiseren.

Een nog betere toekomst voor onze  collega’s en klanten
Sammy Sheombarsingh, CEO van Crystal ICT: “Het verder uitbouwen en de groei  van Crystal ICT is iets wat door COVID en de krapte op de arbeidsmarkt niet  zo snel ging als wij wilden. Vanuit mijn hart gun ik onze medewerkers en  klanten een nog betere toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat wij hen die  toekomst, door de samenwerking met TSH en Korton in de healthcare vertical,  kunnen bieden en sneller kunnen groeien. Wij kunnen ons als lerende  organisatie, samen met onze collega’s en klanten, nog verder ontwikkelen,  waardoor wij onze dienstverlening verder kunnen verbreden en nog meer  betekenisvol kunnen zijn in de zorgsector. Door de strategische keuze voor  TSH kunnen wij onze groeiambities eindelijk waarmaken.”

Samenwerking voor snellere groei
Bastiaan Topper, CEO van Korton en Business Unit Manager Healthcare van TSH: “Alleen door focus aan te brengen  in een markt kun je echt onderscheidend zijn. Met kennis van de uitdagingen  van onze klanten in de zorg, maken wij het verschil als partner. De  toevoeging van Crystal ICT binnen TSH versterkt onze positie als TSH in de zorgsector. Daarbij zijn de raakvlakken tussen Korton en Crystal ICT, alsook  dezelfde focus op de markt, complementair. Door samen te werken kunnen we  beide organisaties weer een stap vooruithelpen en uiteindelijk nog beter het  aantal "verloren zorguren door falende of inefficiënte ICT" minimaliseren.”

Uitbreiding van propositie TSH in  zorgsector 

Joris Dierick, CEO/CFO van TSH: “Crystal ICT is een gevestigde en bewezen naam als het gaat om  cloudoplossingen voor de zorgsector. Daarom zijn wij ontzettend trots dat we  ze kunnen toevoegen aan onze groeiende groep van "Bright Minds". Ze  delen onze mindset van toewijding, ondernemerschap en innovatie. Middels deze acquisitie, in samenwerking met Korton, maakt TSH een belangrijke stap in de  snel groeiende ICT-outsourcing markt binnen de gezondheidszorg, die wij zien  als een interessante groeimarkt voor de komende jaren. De directie en het  managementteam zijn dan ook een welkome aanvulling binnen ons team van  ambitieuze ondernemers.” 

Over TSH, Bright Minds Think Alike 

TSH, het portfoliobedrijf van SI  gericht op de Europese MSP-markt, heeft een lange-termijn investeringshorizon  en wil naast de huidige sterke organische groei tevens andere toonaangevende ICT-outsourcingsbedrijven aan laten sluiten binnen de groep. Daarvoor zoekt TSH altijd naar organisaties met een bewezen track-record en met een gelijke  instelling als de andere TSH-bedrijven om continu te willen blijven werken aan de verbetering van hun organisatie. 

Over Crystal ICT

Crystal ICT, opgericht in 2008, is de outsourcingspartner uit Rijswijk voor  haar relaties in de zorg, bij non-profit- en commerciële organisaties, die  het ICT-beheer en de transitie naar de moderne cloud werkplek verzorgt. Zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun primaire processen en de kwaliteit van haar dienstverlening zo effectief mogelijk verloopt. Vanuit oprechte  betrokkenheid, partnerschap en de drive om mensen te helpen geeft Crystal ICT betekenis aan ICT in organisaties.

Over Korton

Korton, opgericht in 1997, is de outsourcingspartner voor bedrijven en  organisaties in de zorg, mobiliteit en zakelijke dienstverlening. Vanuit de  kernwaarden; helder moedig en vooruitstrevend benadert zij de markt om  organisaties verder te helpen in de ontwikkeling van hun functionele behoeftes  om IT nog beter de laten werken voor hun primaire processen en een tevreden  beleving voor de eindgebruiker te creëren.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET

TSH
Joris Dierick – CEO / CFO TSH

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl