04 juli 2023

TSH trekt John Reynders aan als nieuwe CEO voor groeiambitie naar Europees MSP marktleider

Amsterdam, 4 juli 2023 – De marktleider in de Nederlandse Managed Service Provider (MSP) sector TSH heeft John Reynders (46 jaar) aangetrokken als Chief Executive Officer. Hij begint 1 september 2023 en zal samen met het TSH-team leidinggeven aan de verdere groei van marktleider in Nederland, naar marktleider in Europa. Joris Dierick, voorheen ad interim CEO en CFO, zal zich na de aanstelling van Reynders volledig focussen op zijn rol als CFO. Reynders heeft uitgebreide internationale managementervaring bij toonaangevende IT-bedrijven en een bewezen trackrecord in het schaalbaar uitbouwen van een buy & build platform.

Reynders geeft sinds september 2019 leiding aan de explosieve groei in de Benelux van Visma, een toonaangevende speler op het gebied van bedrijfskritische softwareoplossingen in Europa. Onder zijn leiding is Visma in de Benelux gegroeid van €20 miljoen omzet naar € 600 miljoen omzet door de combinatie van organische groei en 50 acquisities. Voor zijn rol bij Visma bekleedde John verschillende lokale en internationale senior managementposities bij Microsoft, waaronder de functie van Area Director Microsoft Dynamics Western Europe. Reynders is afgestudeerd in geofysica aan de Universiteit van Utrecht.

"Ik ben trots om deel uit te maken van de TSH familie en zit vol energie om het aanwezige ondernemerschap te ondersteunen om de Europese marktleider te worden," zei Reynders. "Ik geloof dat niets onmogelijk is als de juiste context wordt gecreeerd voor het realiseren van het volle potentieel van mensen, teams en bedrijven, ondersteund door de magie van innovatieve en betrouwbare technologie. Ik sta te popelen om aan de slag te gaan met het team en mijn ervaring in te zetten om TSH via een ambitieuze groeistrategie, uit te bouwen tot de toonaangevende MSP in Europa, ondersteund door de lange termijn betrokkenheid van de Nederlands familie investeerder Strikwerda Investments. Hierbij zijn de betrokkenheid en ontwikkeling van medewerkers die via uitmuntende diensten zorgen voor fans als klanten, het fundament voor een vliegwiel van duurzaam succes"

Sinds de start in 2016 en met de support van Strikwerda Investments als lange-termijn Nederlandse familie investeerder heeft TSH een sterke groei doorgemaakt. De onderneming heeft inmiddels 16 overnames gedaan, biedt werk aan ca. 1.000 medewerkers en is gegroeid naar een omzet van meer dan € 250m. Tjitske Strikwerda, namens de RvC van TSH: “Met de komst van John hebben we een ervaren, ambitieus directieteam. Zijn uitgebreide internationale managementervaring en bewezen track-record in het overnemen en aansturen van meerdere IT-bedrijven maken hem de ideale leider om het bedrijf een volgend tijdperk van groei en marktleiderschap in te loodsen.”

Bright Minds Think Alike
TSH, het portfoliobedrijf van Strikwerda Investments gericht op de Europese MSP-markt, heeft een lange-termijn investeringshorizon en wil naast de huidige sterke organische groei tevens andere toonaangevende ICT-outsourcingsbedrijven aan laten sluiten binnen de groep. Daarvoor zoekt TSH altijd naar organisaties met een bewezen track-record en met een gelijke instelling als de andere TSH-bedrijven om continu te blijven werken aan de verbetering van hun organisatie en de propositie voor de klanten.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET

TSH
John Reynders – CEO TSH
TSH
Joris Dierick – CFO TSH

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl