22 april 2024

TSH zet energiek groeitempo door met overname van Allegro Automatisering

Amsterdam - Badhoevedorp, 22 april 2024 - De snelst groeiende MSP-familie van Nederland is een nieuw lid rijker: Allegro Automatisering is onderdeel geworden van TSH. De MSP uit Badhoevedorp, met een breed pakket aan IT, cloud en connectiviteitsdiensten, sluit zich bij TSH aan om een nog sterkere speler te worden voor het MKB in de regio Amsterdam en omstreken. Zo krijgt men dankzij de overname de mogelijkheid om te leren en te groeien van alle, binnen TSH gedeelde, kennis en ervaring. De overname van Allegro is de derde overname van TSH in de maand april en de vijfde sinds de start van 2024.

Snel kunnen blijven reageren op veranderingen in de markt
Met de aansluiting bij TSH krijgt Allegro de mogelijkheid om met behoud van haar eigen identiteit en waarden ook in de toekomst snel te kunnen blijven reageren op veranderingen in de markt en verder door te kunnen groeien. Allegro is al meer dan 30 jaar een bekende naam in de omgeving van Amsterdam als het gaat om IT-dienstverlening voor het MKB. De MSP met 15 medewerkers blijft gevestigd in haar kantoor in Badhoevedorp onder de vertrouwde leiding van Patrick Baas (Commercieel Directeur) en Charl Schippers (Technisch Directeur).

Patrick Baas, Commercieel Directeur van Allegro kijkt uit naar een mooie toekomst met TSH: “Door de samenwerking en beschikbare expertise binnen TSH krijgen we nu zelfs als relatief kleine MSP, het innovatie en ontwikkelvermogen van een grotere organisatie. Het is voor ons een mooie stap om onder de vleugels van TSH onze dienstverlening voort te zetten, waarbij we de voor klanten vertrouwde “Allegro-aanpak” hoog in het vaandel houden. Alle gesprekken die we met TSH hebben gevoerd om tot dit moment te komen, hebben we als erg positief en inspirerend ervaren. We kijken er naar uit om met ons Allegro-team verder te bouwen aan IT-oplossingen voor onze klanten en hen maximaal te ontzorgen, waarbij we vanaf heden ook kunnen bogen op de kennis, kunde en ondersteuning van TSH”

Gedeelde waarden
John Reynders, CEO van TSH, verwelkomt de collega’s van Allegro met open armen: “Met de toevoeging van Allegro aan de TSH-familie versterken we onze positie in de regio Amsterdam en verwelkomen we een heel mooi team aan nieuwe collega’s. Ik herken in Allegro het beste van onze waarden: door hun toewijding en ondernemerschap zorgen ze er al meer dan 30 jaar voor dat ze relevant blijven voor klanten en medewerkers. We kijken er enorm naar uit om met Patrick, Charl en de rest van het Allegro team van iets al heel goeds, iets geweldigs te kunnen maken.”

Financiële details van de transactie worden niet bekendgemaakt.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl