12 december 2023

WiseFundaments Group en Strikwerda Investments bundelen hun krachten in strategische samenwerking

Almelo, 12 december 2023 -WiseFundaments Group, bestaande uit Adwise, WisePeople en Adwise Academy, heeft vandaag bekendgemaakt dat het een strategische samenwerking aangaat met Strikwerda Investments. Dankzij deze samenwerking krijgt de groep toegang tot de kennis en het kapitaal van Strikwerda Investments om de volgende groeifase van het bedrijf mogelijk te maken.

Adwise is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend digital agency dat tot de top van Nederland behoort. Samen met meer dan 140 talentvolle medewerkers heeft Adwise jaar op jaar meerdere prijzen voor haar dienstverlening in de wacht gesleept. Om de volgende stap te zetten en de ambitie te verwezenlijken om ook op internationaal niveau een leidend bureau te worden, heeft het senior managementteam besloten op zoek te gaan naar een strategische partner die kan ondersteunen bij het versnellen van de groei. Hierin heeft het team na een zorgvuldige zoektocht bewust gekozen voor Strikwerda Investments, een Nederlands familie-investeringsbedrijf met een sterk track-record in de ICT-sector.

“We zijn verheugd over de samenwerking met Strikwerda Investments. We hebben er alle vertrouwen in dat de expertise van Strikwerda ons gaat helpen om onze groeiplannen in een stroomversnelling te brengen. Samen streven we niet alleen naar organische groei, maar verkennen we ook strategische acquisities om onze propositie in de markt te versterken. We voelen een goede klik met het team van Strikwerda Investments en waarderen hun ambitie en bewezen track-record enorm. We zijn ervan overtuigd dat we samen geweldige resultaten kunnen behalen,” aldus Gijs Westerbeek, CEO van WiseFundaments Group.

“We zijn onder de indruk van de groei en positie die WiseFundaments Group heeft verworven als vooraanstaand digital agency in Nederland. Dankzij de krachtige klantgerichte propositie, een geïntegreerde dienstverlening en de professionele organisatie heeft WiseFundaments Group een bijzondere en vooruitstrevende positie in de Nederlandse markt veroverd. We geloven sterk in de kans om, samen met het senior managementteam, deze positie zowel organisch als door middel van overnames verder te versterken tot een leidende internationale positie,” aldus Bob Joustra van Strikwerda Investments.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl