06 maart 2023

Your.Online benoemt Wido den Hollander tot CTO

Amsterdam, 6 maart 2023 – Your.Online kondigt vandaag de benoeming van Wido den Hollander als Chief Technology Officer (CTO) aan. Met deze nieuw gecreëerde functie versterkt Your.Online haar focus op verdere internationale groei en portfolioverbreding.

Met bijna 20 jaar ervaring in de hostingbranche heeft Wido den Hollander een indrukwekkende staat van dienst in het leiden van infrastructuur- en development teams en het schalen van technologische innovaties. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van de overkoepelende technologische visie en -richting van het bedrijf en het aansturen van de innovatie roadmap binnen Your.Online.


"We zijn verheugd om Wido te verwelkomen in zijn nieuwe rol als CTO van Your.Online en kijken uit naar de bijdrage die hij zal leveren", aldus Abe Bakker, CEO van Your.Online. "Met Wido's ervaring en expertise zijn we ervan overtuigd dat Your.Online voorop zal blijven lopen in de technologische ontwikkelingen binnen de onlineservices markt. We zijn ervan overtuigd dat hij een belangrijk bijdrage zal leveren aan de verdere groei en uitbreiding van Your.Online."

Wido den Hollander over zijn nieuwe functie binnen Your.Online: “Ik vind het een grote eer en uitdaging om de rol van CTO op me te nemen. Ik ga nauw samenwerken met de managementteams binnen de verschillende klantsegmenten, en met onze Business Development en M&A-teams om onze bedrijfs- en technologiestrategie op elkaar af te stemmen en bij te dragen aan de verdere groei van ons bedrijf. Daarnaast kijk ik ernaar uit om mij te concentreren op bepaalde ESG-initiatieven om een duurzame positieve impact te maken voor al onze stakeholders.”


Wido den Hollander startte in 2004 zijn eigen hostingbedrijf en trad in 2018 toe tot Your.Online. Hij heeft als een van de eerste deelnemers de afgelopen jaren bijgedragen aan de snelle op- en uitbouw van Your.Online. Wido is een veelgevraagd spreker voor IPv6, Cloudstack en Ceph en heeft een passie voor opensourcetechnologie.

OVER YOUR.ONLINE
Your.Online is een internationaal team van pioniers, verenigd door de passie om bedrijven te helpen online succesvol te zijn. Teams van lokale experts leveren gestandaardiseerde managed services aan klanten om hun volledige online potentieel te benutten. Your.Online koestert zijn succesvolle track-record in het overnemen, ontwikkelen en versterken van lokale merken en het bouwen van toonaangevende spelers in hun markten. Your.Online zal zich blijven inzetten om teams van lokale experts die dit waarmaken bij elkaar te brengen.

Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website van Your.Online: your.online

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl