29 oktober 2018

NEH en Vancis bundelen krachten en vormen Total Specific Hosting

Blaricum, 29 oktober 2018 – NEH, de leidende ICT outsourcing partij voor de Nederlandse woningcorporatie sector, en VANCIS, de leidende ICT outsourcing partij voor de Nederlandse educatie sector, kondigen aan de krachten te bundelen door Total Specific Hosting (“TSH”) te vormen. Deze combinatie creëert de leidende ICT outsourcing partij voor de Nederlandse semi-publieke sector met een omzet van meer dan € 35 miljoen en 150 medewerkers. Strikwerda Investments, een Nederlands familie investeringsfonds met een sterk track-record in de ICT sector, neemt via haar portfoliobedrijf TSH een meerderheidsbelang in NEH, de overige aandelen blijven in handen van de bestaande aandeelhouders die in hun huidige rollen actief blijven.

Total Specific Hosting
NEH en VANCIS hebben een complementair aanbod van diensten, gedragen door een gedeelde cultuur van focus op klanttevredenheid en kennis van klantprocessen. NEH en VANCIS zullen autonoom blijven werken onder TSH, terwijl actief op deelgebieden zal worden samengewerkt. TSH heeft een lange-termijn investeringshorizon en heeft als doel de huidige sterke organische groei van NEH en VANCIS voort te zetten en daarbij acquisitieve groei te realiseren door andere toonaangevende ICT outsourcingsbedrijven aan te sluiten binnen TSH.

NEH
NEH, opgericht in 1997 en met alle vijf oprichters nog actief in de organisatie, is een sterk gespecialiseerde ICT outsourcing partij die zich primair richt op woningcorporaties en de gezondheidszorg. Vanuit haar missie ”wij scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen” bedient zij haar klanten met werkplek- en cloudoplossingen en neemt zij als “Single Point of Contact” de regierol op zich. De continue focus op klanttevredenheid, informatiebeveiliging en kennis van klantprocessen heeft geresulteerd in het marktleiderschap binnen de woningcorporatie sector. Jan Pieter Cleveringa (medeoprichter en bestuurder NEH): “Door de samenwerking zullen wij onze marktpositie, producten en klantenbasis blijven uitbreiden. TSH, ondersteund door SI, biedt een solide financieel en strategisch fundament om onze visie “een landelijk platform voor woningcorporaties” waar te maken. We hebben er vertrouwen in dat deze samenwerking een 'best of both worlds' structuur creëert, waarbij onze autonomie en cultuur behouden blijven en schaalgrootte en investeringskracht worden toegevoegd.”

VANCIS
VANCIS werd in maart 2016 door TSH overgenomen en biedt ICT outsourcing voor onderwijs-, onderzoeks- en gezondheidsinstellingen. Sindsdien heeft Vancis sterke organische groei gerealiseerd dankzij de versnelde uitrol van hoogwaardige managed services. Cees de Jong (CEO Vancis): "NEH is een zeer gerespecteerde partner in de semi-publieke ICT outsourcingmarkt met een indrukwekkend track-record. We zijn verheugd om onze krachten te bundelen en kennis & ervaringen te delen om onze diensten nog verder te verbeteren en extra kansen te creëren voor onze medewerkers."

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl