29 november 2019

Argeweb sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions

Argeweb B.V. (‘Argeweb’), de meest klantvriendelijke webhoster van Nederland, sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions (“TWS”), de snelgroeiende Nederlandse marktleider in webhosting. De samenwerking met TWS stelt Argeweb in staat haar premium servicemodel te continueren en door te groeien in het premium marktsegment.

Zwolle, 29 november 2019 – Argeweb is een van de grootste en meest klantgerichte Nederlandse webhosting ondernemingen. In de afgelopen 20 jaar is een marktleidende positie opgebouwd in het premium service marktsegment. Argeweb is altijd een zelfstandige onderneming gebleven, ook na de overname door KPN in 2014. In de samenwerking met TWS zal de onafhankelijkheid van Argeweb gewaarborgd blijven en zal de huidige organisatie de kans krijgen verder te groeien en te innoveren. Samen met TWS is Argeweb de absolute Nederlandse marktleider en is er alle ruimte deze leidende positie verder uit te bouwen.

De verkoop van haar webhosting portfolio past binnen de strategie van KPN om sneller te vereenvoudigen. Recent is KPN daarom ook gestart met de migratie van al haar domein- & webhosting gerelateerde diensten naar Argeweb. Deze interne consolidatie heeft ertoe geleid dat Argeweb is uitgegroeid tot een top-5 speler in Nederland. Na de interne consolidatie zocht KPN een goed en permanent onderkomen voor haar webhosting klanten. In de zoektocht naar een goede overnamepartner stond centraal dat de service, die klanten van Argeweb gewend zijn, gecontinueerd zou worden.

Koen van Deudekom, CEO Argeweb
"Ik ben blij met de kans die TWS Argeweb biedt, als bedrijf en voor mij persoonlijk. Met TWS als partner kunnen wij ook in de toekomst onze positionering als service hero blijven garanderen en zullen wij blijven investeren in nieuwe relevante diensten voor onze klanten. Verder verwachten wij dat het toepassen van leerervaring van TWS-zusterondernemingen, onze autonome groei de komende jaren zal versnellen. Tenslotte hebben wij de afgelopen periode veel operationele kennis en ervaring rondom technische migraties opgedaan, die wij graag inzetten om nu zelf acquisities te gaan doen in deze snel consoliderende markt”.

Matthieu van Amerongen, CEO TWS
"De webhosting markt groeit niet hard en zal naar verwachting verder consolideren. Webhosting bedrijven hebben een stabiele klantenbase opgebouwd en zijn nu op zoek naar mogelijkheden om hun succes te continueren in deze veranderende markt. Klanten zijn daarbij gebaat bij kwaliteit en focus. Dat proberen wij te brengen door het management toegang te geven tot opgedane kennis bij andere bedrijven. Elke ondernemer die zijn of haar onderneming inbrengt in TWS versterkt de groep en zichzelf omdat we een omgeving creëren waarin ondernemers van elkaar kunnen leren. Elke nieuwe ondernemer brengt weer nieuwe ervaringen die van waarde zijn. We zijn dan ook blij dat we Koen en zijn team bij TWS kunnen verwelkomen om samen onze leidende positie in de Nederlandse markt verder uit te bouwen".

Over Argeweb
Argeweb is de grootste premium service hostingprovider van Nederland en levert diensten als domeinregistratie, webhosting, VPS-en, e-mailhosting, Office 365 en online opslagdiensten. Argeweb richt zich op het ZZP- en MKB-segment, en bedient ook ambitieuze particulieren. Met als missie om de online ambities van klanten waar te maken, werkt het gehele team aan een zo goed mogelijke klantbeleving. Zij onderscheiden zich met persoonlijke aandacht en relevante diensten om haar klanten online succesvol te laten zijn.

Over Total Webhosting Solutions (‘TWS’)
TWS is actief op de markt voor webhosting en clouddiensten en bestaat uit verschillende autonome ondernemingen. Elke onderneming levert producten en (gespecialiseerde) diensten aan haar klantsegment. Als gevolg van hun autonome karakter zijn de businessunits flexibel, adaptief en bieden ze de hoogst mogelijke toegevoegde waarde voor klanten. Bovendien stelt deelname aan TWS hen in staat om de effectiviteit te verbeteren, de kwaliteit te waarborgen en in de toekomst te investeren. TWS biedt financiële zekerheid, strategische begeleiding en best practices voor haar bedrijven. Andere bedrijven die onder de paraplu van TWS opereren, zijn o.a. Yourhosting, Versio, PC Extreme, RealHosting, De Heeg, Savvii, Provider, Neostrada, InforTelecom, Axarnet, Cartagon en SoHosted.

Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van TWS: https://www.tws.eu.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl