15 januari 2019

Axarnet Groep sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions

De Axarnet Groep, een Spaanse marktleider op het gebied van web- en cloudhosting, sluit zich aan bij Total Webhosting Solutions (“TWS”) om haar ambitieuze groeiplan te versnellen.

Madrid, 15 Januari 2019 – Axarnet Groep, een top 10 Spaanse hostingprovider, sluit zich aan bij TWS, de snelgroeiende Nederlandse marktleider in webhosting. Voor TWS is deze Spaanse overname de eerste stap in het realiseren van haar Europese ambities.

Axarnet Groep levert al meer dan 20 jaar web- en cloudhosting diensten in Spanje. De groep bedient meer dan 10.000 klanten en is één van de toonaangevende hostingbedrijven in Spanje. Haar ambitie is een ​​regionale leider te worden en zowel organisch als door middel van acquisities snel te blijven groeien. De overname door TWS geeft de Axarnet Groep toegang tot vele best practices, een netwerk van ‘peers’ die met vergelijkbare thema’s te maken hebben en voldoende middelen om haar ambitieuze groeiplan te versnellen.

Ventura Gil Peña, CEO Axarnet Groep
“Ik ben blij met de kans die TWS de Axarnet Groep biedt als bedrijf en voor mij persoonlijk. TWS zal als een accelerator fungeren omdat ze operationele best practices van andere TWS-collega’s combineren met financiële flexibiliteit en ervaring. Dit zal mij in staat stellen om mijn groep sneller en efficiënter op te bouwen dan wanneer ik mijn ambities zelfstandig probeer te realiseren. De gedecentraliseerde filosofie en managementstijl van TWS, waarbij er meer autonomie voor deelnemende ondernemers bestaat, garanderen dat ik mijn tijd kan blijven besteden aan mijn eigen team en aan potentiële nieuwe acquisitiekandidaten”.

Matthieu van Amerongen, CEO TWS
“Met TWS bieden we een alternatief voor kleine en middelgrote hostingbedrijven. In een consoliderende markt zijn ambitieuze hostingbedrijven op zoek naar best practices op het gebied van operaties en technologie om hun marktpositie te behouden en/of zoeken ze ondersteuning om hun huidige activiteiten efficiënt en snel uit te breiden door middel van acquisities. TWS biedt deze best practices en een netwerk van gelijkgestemden waar webhosters zich ook mee kunnen identificeren. Ik ben blij dat Ventura Gil Peña ons team komt versterken “.

Over de Axarnet Groep
De Axarnet Groep bestaat momenteel uit drie labels:

Axarnet, een internetserviceprovider gespecialiseerd in domeinnaambeheer en high availability-hostingservices voor zakelijke klanten en consumenten, Axarnet is gevestigd in Malaga.
Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Axarnet: https://www.axarnet.es.

Infortelecom is een Spaans bedrijf dat al sinds 1996 internetdiensten levert en kantoren heeft in Madrid en Valencia. Infortelecom beheert in totaal meer dan 50.000 domeinen en heeft wereldwijd ongeveer 10.000 klanten.
Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Infortelecom: https://www.infortelecom.es.

Cartagon is een toonaangevende Spaanse Managed Cloud Service Provider, gespecialiseerd in hybride cloudoplossingen. Met 18 jaar ervaring in de IT-markt bedienen zij vanuit 4 datacenters in Spanje en de VS zakelijke klanten. Zij hebben premier-partnerships met de belangrijkste cloudspelers.
Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van Cartagon: https://www.cartagon.com.

Over Total Webhosting Solutions (‘TWS’)
TWS is actief op de markt voor webhosting en clouddiensten en bestaat uit verschillende autonome businessunits. Elke unit levert producten en (gespecialiseerde) diensten aan haar marktsegment. Als gevolg van hun autonome karakter zijn de businessunits flexibel, adaptief en bieden ze de hoogst mogelijke toegevoegde waarde voor klanten. Bovendien stelt deelname aan TWS hen in staat om de effectiviteit te verbeteren, de kwaliteit te waarborgen en in de toekomst te investeren. TWS biedt financiële zekerheid, strategische begeleiding en best practices voor haar bedrijven. Andere bedrijven die onder de paraplu van TWS opereren zijn Yourhosting, Versio, PC Extreme, RealHosting, De Heeg, Savvii, Provider, Neostrada en Reviced Cloud Services
Voor meer informatie verwijzen we u naar de website van TWS: https://www.tws.eu.

VOOR MEER INFORMATIE KUNT U CONTACT OPNEMEN MET

Contact

Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Contact

Bezoekadres
Langeweg 21
1261 EL  Blaricum
Nederland
Routebeschrijving
Postadres
Binnenweg 1a
1261 EK  Blaricum
Nederland

Email
secretariaat@strikwerdainvestments.nl